Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27449
Title: Кримінально-правовий захист охоронної діяльності в Україні
Authors: Сийплокі, Микола Васильович
Keywords: Державна охорона, приватна охорона, охоронна діяльність, суб’єкти охоронної діяльності, правове забезпечення охоронної діяльності, правоохоронна діяльність, кримінально-правовий захист
Issue Date: 26-Nov-2019
Publisher: Видавництво "Константа" України
Citation: Сийплокі М. Кримінально-правовий захист охоронної діяльності в Україні: монографія. Харків: Панов, 2019. 614 с.
Abstract: Монографія присвячена проблемам кримінально-правового захисту охоронної діяльності в Україні. Особливу увагу приділено правовим засадам функціонування державної та приватної охоронної діяльності в Україні. Розглянуто теоретичне підґрунтя та методологію втілення загальних підстав та принципів криміналізації в конструюванні складів злочинів, призначених для забезпечення кримінально-правового захисту охоронної діяльності в Україні. На підставі аналізу практики застосування норм кримінального закону в сфері захисту охоронної діяльності пропонуються основні шляхи оптимізації та вдосконалення чинного законодавства. Для науковців, практичних працівників правоохоронних органів, адвокатів, суддів, представників громадськості і широкого кола читачів, які цікавляться проблематикою протидії злочинності.
Type: Text
Publication type: Монографія
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27449
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри кримінального права та процесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.