Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27494
Title: Вплив регіональних факторів на розвиток рекреаційно-туристичної сфери гірських районів Закарпаття
Authors: Герзанич, Віталій Михайлович
Штробля, Ю.Й.
Keywords: туризм, туристично-рекреаційна сфера, екотуризм, сільський зелений туризм, фактори що впливають на розвиток туризму, туризм у гірських районах
Issue Date: 2009
Publisher: Видавництво УжНУ "Говерла"
Citation: Герзанич В.М., Штроюля Ю.Й. Вплив регіональних факторів на розвиток рекреаційно-туристичної сфери гірських районів Закарпаття / В.М. Герзанич, Ю.Й. Штробля // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Економіка. Спецвипуск 28. Ч.1 . - Ужгород: Говерла, 2009. - С. 73-80.
Series/Report no.: Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Економіка;
Abstract: У статті розглядаються проблеми розвитку туристично-рекреаційної сфери гірських районів Закарпатської області, які з кожним роком набирають все більшої актуальності. Обгрунтовано значення впливу галузі туризму та рекреації на економічний та соціальний розвиток області, проаналізована загальна характеристика туристично-рекреаційної галузі у гірських природноекономічних зонах Закарпаття, а також динаміка показників розвитку туризму за останні роки. Детально розглянуто туристично-рекреаційні зони, які знаходяться в гірських поселеннях області та розвиток в них екотуризму та січьського зеленого туризму як найбільш привабливих напрямів у розвитку економіки краю. Наведено позитивні та негативні фактори, які впливають на перспективу комплексного розвитку туризму та санаторно-курортної галузі. Кількість бібліографічних посилань -10, мова -українська. Ключові слова: туризм, туристично-рекреаційна сфера, екотуризм, сільський зелений туризм, фактори що впливають на розвиток туризму, туризм у гірських районах.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27494
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри економіки, підприємництва та торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Вплив регіональних факторів на розвиток_.pdf1.7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.