Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27896
Назва: Порівняльний аналіз глікемічного індексу та калорійності продуктів харчування для складання дієт
Автори: Мимренко, А.А.
Кузьмак, М.В.
Ростока, Лариса Михайлівна
Сіткар, Андрій Дмитрович
Дата публікації: 2017
Видавництво: Київ, МЦНД
Бібліографічний опис: Порівняльний аналіз глікемічного індексу та калорійності продуктів харчування для складання дієт / А.А. Мимренко, М.В. Кузьмак, Л.М. Ростока, А.Д. Сіткар // Сучасна наука: проблеми і перспективи (частина І): матеріали ІІІ-ї Міжнародної науково-практичної конференції м. Київ, 6-7 жовтня 2017 року. – Київ.: МЦНД, 2017, – С. 45-46.
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/27896
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри біохімії та фармакології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сучасна наука. Проблеми і перспективи 2017.PDF24.38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.