Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/28822
Title: Визначення термінів з питань соціальної медицини та організації охорони здоров’я (методологічні і методичні аспекти)
Authors: Слабкий, Геннадій Олексійович
Кульчицька, Т. К.
Курчатов, Г. В.
Keywords: соціальна медицина, організація охорони здоров’я, терміни
Issue Date: 2009
Publisher: Український інститут стратегічних досліджень МОЗ України
Citation: Визначення термінів з питань соціальної медицини та організації охорони здоров’я (методологічні і методичні аспекти) : наук.-довід. вид. / Г. О. Слабкий, Т. К. Кульчицька, Г. В. Курчатов; рец. : В. І. Агарков, В. Й Шатило. – Київ : Український інститут стратегічних досліджень МОЗ України, 2009. – 34 с.
Abstract: У даному науково-довідковому виданні систематизовано терміни з питань соціальної медицини і організації охорони здоров’я, які стосуються методологічних і методичних аспектів цієї дисципліни. Видання сприятиме покращанню наукової організації праці, дасть змогу подолати суперечності в тлумаченні термінів. Коротке і доступне видання розраховано на науковців, які планують і виконують науково-дослідні, дисертаційні роботи і працюють над різноманітною науковою тематикою. Глосарій буде корисним для лікарів практичної охорони здоров’я, студентів медичних навчальних закладів та організаторів охорони здоров’я.
Description: Рекомендовано Вченою радою Українського інституту стратегічних досліджень МОЗ України. Протокол від 11.01.2009 р. №1
Type: Text
Publication type: Довідкове видання
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/28822
Appears in Collections:300Наукові публікації кафедри громадського здоров’я

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ГЛОСАРІЙ ТЕРМІНІВ.pdf410.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.