Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/28900
Title: Оптимізована система офтальмологічної допомоги дорослому населенню України в умовах реформування галузі охорони здоров’я.
Authors: Слабкий, Геннадій Олексійович
Мельник, П.С.
Риков, С.О.
Дзюба, О.М.
Троянов, Д.П.
Андрейчин, Л.В.
Keywords: Ортальмологічна допомога, оптимізована система
Issue Date: 2015
Publisher: МОЗ та НАМН України
Citation: Оптимізована система офтальмологічної допомоги дорослому населенню України в умовах реформування галузі охорони здоров’я / [Г. О. Слабкий, С. О. Риков, П. С. Мельник та ін.] // Перелік наукової (науково-технічної) продукції, призначеної для впровадження досягнень медичної науки у сферу охорони здоров᾽я / МОЗ України, НАМН України. – Київ, 2015. – Вип. 1. – 2 с. – Реєстр. № 358/1/14.
Abstract: Оптимізована система офтальмологічної допомоги дорослому населенню України, яка відповідає стратегії реформування охорони здоров’я країни і передбачає структурну перебудову з залученням до процесу надання медичної допомоги населенню з патологією органу зору сімейних лікарів за визначеними компетенціями, впровадження на рівні консультативних поліклінік кабінетів оптометристів з системою їх підготовки, формуванням у складі лікарень інтенсивної допомоги другого рівня офтальмологічних відділень та консультативних кабінетів лікарів-офтальмологів з денними стаціонарами у складі консультативно-діагностичних центрів і обласних (міжобласних) центрів мікрохірургії ока. Представлена структура вказаних центрів. Передбачено удосконалення матеріально-технічної бази, підготовки спеціалістів та впровадження сучасних клінічних технологій.
Type: Text
Publication type: Перелік наукової (науково-технічної) продукції
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/28900
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
358.pdf182.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.