Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29050
Title: Дослідження конфліктів економічних інтересів держав в системі сучасних міжнародних відносин
Other Titles: RESEARCH OF CONFLICTS OF ECONOMIC INTERESTS OF STATES IN THE MODERN INTERNATIONAL RELATIONS
Authors: Король, Марина Михайлівна
Шляхта, Катерина
Keywords: економічний інтерес, конфлікт інтересів, економічна безпека держави, лобіювання інтересів, геополітичне лідерство, economic interest, conflict of interest, economic security of the state, lobbying of interests, geopolitical leadership
Issue Date: 2019
Publisher: Університет митної справи та фінансів
Citation: Король М.М., Шляхта К.В. Дослідження конфліктів економічних інтересів держав в системі сучасних міжнародних відносин/М.М.Король, К.В.Шляхта // Науковий погляд: економіка та управління – 2019.– № (66), 2019.– С. 14–20.
Abstract: У статті розглядаються такі поняття як економічний інтерес, конфлікт економічних інтересів в розрізі сучасних міжнародних відносин. Проаналізовано одні з головних на думку авторів конфліктів інтересів сьогодення і зроблені висновки щодо місця конфліктів економічних інтересів держав в сучасній системі міжнародних відносин. Таке явище як конфлікт інтересів відіграє не останню роль в становленні міжнародних відносин, саме тому є необхідним приділити увагу його дослідження, зокрема у розрізі конфлікту інтересів держав. Також не менш важливим є дослідження явищ, які так чи інакше пов'язані з конфліктом інтересів, зокрема це лобіювання інтересів держав та його вплив на економіку та ситуацію всередині країни. Питання конфлікту інтересів є актуальним в наш час, тому що важливим є правильне і чітке розуміння самого явища конфлікту інтересів, а також пошук шляхів його вирішення.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29050
Appears in Collections:Наукові публікацї кафедри міжнародних економічних відносин

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Науковий погляд №4 (66).pdf2.84 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.