Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29073
Title: Принципи криміналізації суспільно небезпечних посягань у сфері громадської та приватної професійної охоронної діяльності.
Authors: Сийплокі, Микола Васильович
Keywords: охоронна діяльність, приватна охоронна діяльність, принципи криміналізації, кримінальна відповідальність, злочини у сфері охоронної діяльності.
Issue Date: 2017
Publisher: Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара
Citation: Принципи криміналізації суспільно небезпечних посягань у сфері громадської та приватної професійної охоронної діяльності. Актуальні проблеми вітчизняної юриспруденції. Науковий збірник. 2017. Випуск 6. Том 4. С. 155-158.
Series/Report no.: 6(4);С.155-158
Abstract: Автором аналізуються принципи криміналізації суспільно небезпечного посягання у сфері громадської та приватної професійної охоронної діяльності. Встановлено відповідальність криміналізації посягань у зазначеній сфері соціальних, соціально-психологічним і системно-правовим. Вивчення системно-правових принципів криміналізації підтвердило необхідність внесення відповідних змін у чинне кримінальне законодавство та посилення кримінально-правового захисту сфери приватної та громадської професійної охоронної діяльності.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29073
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри кримінального права та процесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.