Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29074
Title: Проблеми кримінально-правового захисту працівників приватної та громадської професійної охоронної діяльності.
Authors: Сийплокі, Микола Васильович
Keywords: охоронна діяльність, державна охоронна діяльність, приватна охоронна діяльність, громадська діяльність з охорони громадського порядку, злочини у сфері охоронної діяльності.
Issue Date: 2018
Publisher: Кримінологічна асоціація України: зб. наук. пр. Харків: ХНУВС,
Citation: Проблеми кримінально-правового захисту працівників приватної та громадської професійної охоронної діяльності. Вісник Кримінологічної асоціації України: зб. наук. пр. Харків: ХНУВС, 2018. № 2 (19). с. 70-77.
Series/Report no.: 2(19);С.70-77
Abstract: Аналізується чинне кримінальне законодавство на предмет наявності норм, що посягають на громадську та приватну професійну охоронну діяльність. Установлено,що ступінь кримінально-правового захисту працівників охоронної діяльності диференціюється залежно від правового статусу суб’єктів охоронної діяльності. Найбільш незахищеною категорією учасників таких відносин під час виконання однакових завдань залишаються працівники приватних охоронних структур. На підставі зроблених висновків пропонуються відповідні зміни до чинного кримінального законодавства з метою впорядкування та захисту відносин у сфері приватної охоронної діяльності.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29074
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри кримінального права та процесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.