Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29076
Title: Правове забезпечення охоронної діяльності та безпеки: хрестоматія
Authors: Чайковський, Владислав Анатолійович
Кузнецов, Віталій Володимирович
Сийплокі, Микола Васильович
Keywords: охоронна діяльність, приватна охоронна діяльність, злочини у сфері охоронної діяльності, забезпечення безпеки посадових осіб та об'єктів, державна охорона.
Issue Date: 18-May-2018
Publisher: ТОВ "Інформаційно-видавниче агенство "ІВА" м.Ужгород
Citation: Правове забезпечення охоронної діяльності та безпеки: хрестоматія / укладачі: Чайковський В.А., Кузнецов В.В., Сийплокі М.В. ; за заг. ред. В.В. Гелетея. К. :. 2018. – с.573
Abstract: У Хрестоматії відповідно до навчальної програми з курсу «Правове забезпечення охоронної діяльності та безпеки» наведено основні нормативно-правові акти (станом на 1 квітня 2018 р.), що регламентують організацію і здійснення охоронної діяльності та забезпечення безпеки посадових осіб та об’єктів, щодо яких здійснюється державна охорона; положення відповідних відомчих наказів, розпоряджень та інструкцій; рішення (вироки, постанови) судів; зразки цивільно-процесуальних документів. Видання буде корисне для військовослужбовців Управління державної охорони України, персоналу поліції охорони, слухачів та студентів вищих навчальних закладів охоронного профілю, персоналу охорони, усіх хто цікавиться питаннями охоронної діяльності та безпеки.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29076
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри кримінального права та процесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.