Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29102
Title: Практика призначення покарань за кримінальні правопорушення, що посягають на громадську та приватну пофесійну охоронну діяльність в Україні.
Authors: Сийплокі, Микола Васильович
Keywords: покарання, призначення покарання, охоронна діяльність, приватна охоронна діяльність, кримінальна відповідальність, злочини у сфері охоронної діяльності.
Issue Date: 2019
Publisher: Науково-практичний журнал «Наше право». Спеціальне видавництво ЮНЕСКО.
Citation: Сийплокі М.В.Практика призначення покарань за кримінальні правопорушення, що посягають на громадську та приватну пофесійну охоронну діяльність в Україні. Науково-практичний журнал «Наше право». Спеціальне видавництво ЮНЕСКО. 2019. №4. С.86-92.
Series/Report no.: 4;С.86-92
Abstract: Стаття присвячена аналізу судової практики призначення покарань за кримінальні правопорушення, що посягають на громадську та приватну професійну охоронну діяльність в Україні. Акцентовано увагу на виключній значимості детального вивчення судової практики з цього питання для встановлення факту дотримання чи недотримання судом загальних та спеціальних правил призначення покарання. Охарактеризовано загальні засади призначення покарання, якими суд зобов’язаний керуватися при призначенні покарання за кожний вчинений злочин.У результаті здійснення аналізу практики призначення покарань за злочини, що посягають на громадську та приватну професійну охоронну діяльність в Україні. Обґрунтовано, що суди повинні чітко конкретизувати ступінь впливу тієї чи іншої пом’якшуючої чи обтяжуючої обставини. Перспективним вбачається наукова розробка чітких нормативно визначених правил, якими має керуватися суд при врахуванні відповідних обставин. Зроблено висновок, що призначення справедливого покарання є одним з ключових принципів кримінального закону, однією з головних цілей правосуддя та основою попередження злочинів.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29102
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри кримінального права та процесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.