Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29527
Title: Вплив метопрололу, метопрололу з кварцетином та метопрололу з тіотриазоліном на процеси перекисного окислення ліпідів у щурів зі спонтанною артеріальною гіпертензією
Authors: Ганич, Оксана Тарасівна
Keywords: гіпертонічна хвороба, метопролол, кварцетин, тіотриазолін
Issue Date: 2009
Publisher: Вид-во " Говерла"
Citation: Ганич, О. Т. Вплив метопрололу, метопрололу з кварцетином та метопрололу з тіотриазоліном на процеси перекисного окислення ліпідів у щурів зі спонтанною артеріальною гіпертензією [Текст] / О. Т. Ганич // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Медицина / відп. ред. В.І. Русин. – Ужгород : УжНУ, 2009. – Вип. 35. – С. 44–47. – Бібліогр.: с. 46–47 (27 назв). – Рез.– англ.
Abstract: 51 щура з систолічною артеріальною гіпертензією лікували метопрололом, метопрололом із кверцетином і метопрололом із тіотриазоліном протягом 90 днів. Використання метопрололу в експерименті на щурах зі спонтан- ною артеріальною гіпертензією показало виражений антиоксидантний ефект цього препарату. Доведено, що ліку- вальний комплекс метопрололу і тіотриазоліну був найбільш ефективним у порівнянні з іншими схемами лікування щурів зі спонтанною артеріальною гіпертензією.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29527
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 35 - 2009

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ганич.pdf337.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.