Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29576
Назва: Оцінка харчового раціону спортсменів–стрільців у зимовий та осінній періоди року
Автори: Свистун, Ю. Д.
Гурінович, Х. Є.
Трач, В. М.
Коростильова, Ю. С.
Ключові слова: раціон харчування, спортсмени, кульова стрільба
Дата публікації: 2009
Видавництво: Вид-во " Говерла"
Бібліографічний опис: Оцінка харчового раціону спортсменів–стрільців у зимовий та осінній періоди року [Текст] / Ю. Д. Свистун, Х. Є. Гурінович, В. М. Трач, Ю. С. Коростильова // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Медицина / відп. ред. В.І. Русин. – Ужгород : УжНУ, 2009. – Вип. 35. – С. 127–129. – Бібліогр.: с. 129 (8 назв). – Рез.– англ.
Короткий огляд (реферат): Вивчено якісний та кількісний склад раціону харчування спорсменів-стрільців у зимовий та осінній пе- ріоди року. Запропоновано рекомендації щодо покращення раціону харчування.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29576
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 35 - 2009



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.