Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29709
Title: ФУНКЦІОНАЛЬНО-ОРГАНІЗАЦІЙНА МОДЕЛЬ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНИ ЗАСОБАМИ ПОПЕРЕДЖЕННЯ НЕБАЖАНОЇ ВАГІТНОСТІ ТА ІНФЕКЦІЙ, ЩО ПЕРЕДАЮТЬСЯ СТАТЕВИМ ШЛЯХОМ
Authors: Слабкий, Геннадій Олексійович
Горбенко, О.В.
Keywords: засоби попередження небажаної вагітності, забезпечення, модель
Issue Date: 2009
Publisher: Український інститут стратегічних досліджень МОЗ України
Citation: Функціонально-організаційна модель забезпечення населення України засобами попередження небажаної вагітності та інфекцій, що передаються статевим шляхом: методичні рекомендації. Г.О.Слабкий, О.В.Горбенко; Київ. – 2009. – 44c.
Abstract: Методичні рекомендації представляють розроблену авторами функціонально-організаційну модель забезпечення населення України засобами попередження небажаної вагітності та інфекцій, що передаються статевим шляхом. Модель доповнює положення Державної Програми „Репродуктивне здоров’я нації” на період до 2015 року та Загальнодержавної програми забезпечення профілактики ВІЛ-інфекції, лікування, догляду та підтримки ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД на 2009-2013 роки, - в аспекті визначення цільових категорій населення для забезпечення засобами попередження небажаної вагітності та інфекцій, що передаються статевим шляхом, та визначає механізми такого забезпечення. Використаний досвід інших країн та рекомендації міжнародних експертів.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29709
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри наук про здоров’я

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні рекомендації _забезпечення[1].doc.pdf584.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.