Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29726
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВелигоцький, М.М.-
dc.date.accessioned2020-07-02T07:53:04Z-
dc.date.available2020-07-02T07:53:04Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationМожливості вдосконалення методів високої езофагогастропластики при лікуванні раку стравоходу [Текст] / М. М. Велигоцький, О. В. Горбуліч, Г. М. Урсол та ін. // Науковий вісник Ужгородського університету. – Ужгород : ПП "Ліра", 2018. – №Вип. 1(57). – C. 31–34.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29726-
dc.description.abstractПри виконанні езофагогастропластики з приводу раку стравоходу високим є ризик розвитку неспроможності анастомозу з шлунковим трансплантатом, який зростає із збільшенням його довжини. Обстежено 148 хворих з раком стравоходу . Виявлено, що частота розвитку неспроможності анастомозу на шиї була достовірно більшою, що, на нашу думку повязано з порушенням кровопостачання дистальної частини шлункового трансплантату при збільшенні його довжини. Запропоновані модифікаційні методи високої езофагогастропластики, які збільшують довжинутрансплантату та відстань, на яку він може бути переміщений, а також методи покращання умов кровопостачання трансплантату та інтраопераційного контролю за цим кровопостачанням. використання таких підходів у 56 хворих дозволило вдвічі знизити частоту неспроможності шлункового трансплантату.Ключові слова: езофагогастроанастомоз, неспроможністьuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТОВ "Поліграфцентр "Ліра"uk
dc.relation.ispartofseriesМедицина;Випуск 1(57)-
dc.subjectезофагогастроанастомозuk
dc.subjectнеспроможністьuk
dc.titleМожливості вдосконалення методів високої езофагогастропластики при лікуванні раку стравоходуuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Медицина. Випуск 1 (57) - 2018

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.