Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29755
Назва: | Огляд секторальної політики по продуктам, харчуванню, фізичній активності та профілактиці неінфекційних хвороб |
Автори: | Слабкий, Геннадій Олексійович Шевченко, Марина Вікторівна |
Ключові слова: | Харчування, фізична активність, профізактика НІЗ, політики, огляд |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Європейське регіональне бюро ВООЗ в Україні |
Бібліографічний опис: | Слабкий Г.О., Шевченко М.В. Огляд секторальної політики по продуктам, харчуванню, фізичній активності та профілактиці неінфекційних хвороб. – Київ, 2009. – 69 с. |
Короткий огляд (реферат): | Підготовлений огляд секторальної політики по продуктам, харчуванню, фізичній активності та профілактиці неінфекційних хвороб висвітлює ситуацію в Україні в сфері законодавчого врегулювання засад раціонального і безпечного харчування, занять фізичною культурою і спортом, профілактики неінфекційних захворювань. Проаналізовано ключові нормативно-правові акти з питань секторальної політики у досліджуваній сфері, які найкраще її характеризують і формують засади політики з цього питання (закони України, укази Президента України, постанови і розпорядження Кабінету Міністрів України, накази та інші нормативні акти міністерств та відомств України). В огляді використано результати досліджень українських науковців, які займаються питанням раціонального харчування, фізичної активності та профілактикою неінфекційних хвороб. Висвітлені питання реалізації регіональної політики з цих питань на прикладі м. Умані Черкаської області, м. Житомира та Житомирської області. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Огляд |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29755 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри громадського здоров’я |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ОГЛЯД нова структура-doc.pdf | 888.3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.