Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29778
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСічка, Іван Іванович-
dc.date.accessioned2020-07-05T19:24:38Z-
dc.date.available2020-07-05T19:24:38Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСічка І.І. Методичні рекомендації з дисципліни «Страхування в туризмі та готельно-ресторанній сфері» для студентів галузі знань 24 – «Сфера обслуговування», спеціальність 241 ,,Готельно-ресторанна справа”. . – Ужгород 2020. – 40 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29778-
dc.description.abstractМета навчальної дисципліни «Страхування в туризмі та готельно-ресторанній сфері» – це формування у студентів компетентностей щодо системи теоретичних знань і прикладних вмінь та навичок використання принципів і методів страхування в туристичній та готельно-ресторанній сфері , а також ознайомлення студентів з питаннями теорії і практики обов'язкового (державного) і добровільного страхування юридичних і фізичних осіб в сучасних умовах стосовно до сфери туризму.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectстрахуванняuk
dc.subjectготельно-ресторанна сфераuk
dc.subjectстрахування готельно-ресторанній сферіuk
dc.titleМетодичні рекомендації з дисципліни «Страхування в туризмі та готельно-ресторанній сфері»uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
МЕТОД. С Т ГРС 4к 2020.pdf414.8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.