Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29778
Назва: Методичні рекомендації з дисципліни «Страхування в туризмі та готельно-ресторанній сфері»
Автори: Січка, Іван Іванович
Ключові слова: страхування, готельно-ресторанна сфера, страхування готельно-ресторанній сфері
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Січка І.І. Методичні рекомендації з дисципліни «Страхування в туризмі та готельно-ресторанній сфері» для студентів галузі знань 24 – «Сфера обслуговування», спеціальність 241 ,,Готельно-ресторанна справа”. . – Ужгород 2020. – 40 с.
Короткий огляд (реферат): Мета навчальної дисципліни «Страхування в туризмі та готельно-ресторанній сфері» – це формування у студентів компетентностей щодо системи теоретичних знань і прикладних вмінь та навичок використання принципів і методів страхування в туристичній та готельно-ресторанній сфері , а також ознайомлення студентів з питаннями теорії і практики обов'язкового (державного) і добровільного страхування юридичних і фізичних осіб в сучасних умовах стосовно до сфери туризму.
Тип: Text
Тип публікації: Методичні рекомендації
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29778
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МЕТОД. С Т ГРС 4к 2020.pdf414.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.