Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/2983
Название: Фактори, що впливають на утворення кисневмісних сполук при окисненні С(1)-С(2)-вуглеводнів
Другие названия: Factors affecting the formation of oxidation oxigen compounds C(1)-C(2)-hydrocarbons
Авторы: Гомонай, Василь Іванович
Голуб, Євген Олегович
Голуб, Неля Петрівна
Секереш, К.Ю.
Баренблат, Ігор Олександрович
Дата публикации: 2013
Издательство: Видавництво УжНУ "Говерла"
Библиографическое описание: Фактори, що впливають на утворення кисневмісних сполук при окисненні С(1)–С(2)–вуглеводнів [Текст] / В. І. Гомонай, Є. О. Голуб, Н. П. Голуб та ін. // Науковий вісник Ужгородського університету : Серія: Хімія / ред. кол.: С.Ю. Чундак (голова), І.Є. Барчій, С.М. Сухарев, В.Г. Лендєл та ін. – Ужгород : Видавництво УжНУ "Говерла", 2013. – Вип.2 (30). – С. 76–80. – Бібліогр.: с. 79–80 (22 назви).
Серия/номер: Хімія;
Описание: Found that catalysts possessing strong the brensted’s centers do not destroy the aldehydes formed during the oxidation of methane and ethane to T = 873 K. CH4 and C2H6 adsorption on the surface of catalysts for deep oxidation observed the formation formiatnyh and carboxylate complexes desorbtion as CO, CO2 and H2O. In the selective catalytic oxidation of surface structures formed aldehyde type, while desorption form oxygen compounds: formaldehyde - from methane and aldehydes, acids, alcohols - with ethane. The high degree of conversion of C1- C2 hydrocarbons in oxygen-containing products is achieved by recirculating the reaction mixture with continuous output interim product.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/2983
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Хімія Випуск 2(30) - 2013

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФАКТОРИ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА УТВОРЕННЯ КИСНЕВМІСНИХ.pdf130.35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.