Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29856
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.contributor.author | Кашка, Марія Юріївна | - |
dc.date.accessioned | 2020-07-15T11:35:05Z | - |
dc.date.available | 2020-07-15T11:35:05Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Корсак Р., Кашка М. Проблеми покращення стратегічно ї діяльності підприємств готельно -ресторанного бізнесу в Україні // Актуальні питання гуманітарних наук: міжвузівський збірник наукових праць молодих вчених Дрогобицького дер- жавного педагогічного університету імені Івана Франка / [редактори-упорядники М. Пантюк, А. Душний, І. Зимомря]. – Дрогобич: Видавничий дім «Гельветика», 2020. – Вип. 28. Том 2. – 290 с. (C. 167-171)) | uk |
dc.identifier.issn | ISSN 2308-4863 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/29856 | - |
dc.description | індустрія готельного-ресторанного бізнесу або гостинності – одна з найважливіших галузей економіки не тільки в Україні, але і у всьому світі. Вона одна з тих галузей економіки, що найбільш швидко і успішно розвивається. Сьогодні можна впевнено стверджувати, що дана сфера є основою туристичного бізнесу, і багато у чому саме від неї залежить, які думки і враження залишаться у туристів з інших країн після відвідування того чи іншого міста України. | uk |
dc.description.abstract | Стаття присвячена проблемам покращення стратегічної діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу в Україні. У сфері гостинності України існує безліч проблем, які виділяються куди більш явно, ніж у тій же сфері в інших країнах. В Україні представлені найбільші світові готельні мережі, але зустріти таке поширення вітчизняних готелів за кордоном – неможливо. Причина цього у тому, що готельна індустрія України розвивається повільно і основну ставку інвестори роблять на будівництво торгових та розважальних комплексів, офісних і житлових центрів. Будівництво готельно-ресторанних комплексів відкладається на потім, оскільки терміни їх окупності довші. У зв'язку з цим навіть у нових готелях у підсумку готельний сервіс може бути нижче необхідного рівня: не налагоджена система безпеки гостей, не вирішено питання сезонності тощо. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дрогобич: Видавничий дім "Гельветика" | uk |
dc.subject | Ключові слова: готель, ресторан, готельно-ресторанне господарство України, готельєр, ресторатор, індустрія гостинності, сервіс. | uk |
dc.title | Проблеми покращення стратегічно ї діяльності підприємств готельно -ресторанного бізнесу в Україні | uk |
dc.title.alternative | THE PROBLEMS OF IMPROVING STRATEGIC ACTIVITY OF HOTEL AND RESTAURANT BUSINESS ENTERPRISES IN UKRAINE | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
aphn-journal.in.ua_28_2020_Ч.2.pdf | 3.31 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.