Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/30506
Title: МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Туризм»
Authors: Габчак, Наталія Францівна
Ханас, Уляна Ярославівна
Keywords: Туризм, кваліфікаційна робота; наукова новизна
Issue Date: 2020
Publisher: ДВНЗ "Ужгородський національний університет"
Citation: Методичні рекомендації щодо виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Туризм» / Упорядники: У. Я. Ханас, Н. Ф. Габчак. Ужгород: Редакційно-видавничий відділ ДВНЗ «Ужгородський національний університет», 2020. 60 с.
Series/Report no.: УДК 338.48(063);
Abstract: Підготовка фахівців за спеціальністю 242 «Туризм» в Державному вищому навчальному закладі «Ужгородський національний університет» здійснюється за освітніми рівнями бакалавр і магістр відповідно до освітньопрофесійних програм «Туризм». Програми розроблені проєктими групами, сформованими з числа науково-педагогічних працівників кафедри туризму факультету туризму і міжнародних комунікацій. Здобуття вищої освіти за кожним рівнем передбачає успішне виконання освітньої програми, важливою складовою якої є підготовка та захист кваліфікаційної роботи. Другий (магістерський) рівень вищої освіти відповідає восьмому рівню Національної рамки кваліфікацій FQ -EHEA - другий цикл, EQF LLL – 7 рівень і передбачає здатність особи розв’язувати складні задачі і проблеми у певній галузі професійної діяльності або у процесі навчання, що передбачає проведення досліджень та/або здійснення інновацій та характеризується невизначеністю умов і вимог [4]. Здатність здобувача виконувати ці завдання в значній мірі демонструється у процесі підготовки та захисту кваліфікаційної роботи магістра.
Description: Методичні рекомендації підготовлені з врахуванням вимог вищенаведених та інших нормативних документів Міністерства освіти і науки України, а також вимог, що стосуються оформлення бібліографічного опису, інформаційної, бібліотечної та видавничої справи. У цих Методичних рекомендаціях наведено основні етапи виконання кваліфікаційної роботи магістра, її структурні елементи, вимоги до оформлення роботи, критерії оцінювання та рекомендації щодо публічного захисту. Видання спрямоване на допомогу здобувачам у процесі написання та захисту кваліфікаційної роботи магістра
Type: Image, 3-D
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/30506
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
методичка написання магістерської 20.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.