Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/31396
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРосул, Мар'яна Михайлівна-
dc.contributor.authorБіцко, Яна Іванівна-
dc.date.accessioned2020-11-07T16:45:37Z-
dc.date.available2020-11-07T16:45:37Z-
dc.date.issued2020-04-
dc.identifier.citationРосул М.М. Перспективи застосування біоактивних компонентів морінги маслянистої// М.М.Росул, Я.І. Біцко// Сучасні аспекти збереження здоров’я людини: збірник праць ХІІІ Міжнародної міждисциплінарної наук.-практ. конф./За ред. проф. Т.М. Ганича. – Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2020. – С. 83-86.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/31396-
dc.description.abstractThe questions of the possibility of bitter melon using in the treatment and prevention of various diseases, in the production of foodstuffs and cooking are highlighted. The chemical composition of bitter melon, its nutritional value and properties, are characterized.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавництво УжНУ «Говерла».uk
dc.titleПЕРСПЕКТИВИ ЗАСТОСУВАННЯ БІОАКТИВНИХ КОМПОНЕНТІВ МОРІНГИ МАСЛЯНИСТОЇuk
dc.title.alternativePROSPECTS OF APPLICATION OF BIOACTIVE COMPONENTS OF MORINGA OLEIFERAuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри терапії та сімейної медицини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
стаття 2.doc2.64 MBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.