Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/31396
Назва: ПЕРСПЕКТИВИ ЗАСТОСУВАННЯ БІОАКТИВНИХ КОМПОНЕНТІВ МОРІНГИ МАСЛЯНИСТОЇ
Інші назви: PROSPECTS OF APPLICATION OF BIOACTIVE COMPONENTS OF MORINGA OLEIFERA
Автори: Росул, Мар'яна Михайлівна
Біцко, Яна Іванівна
Дата публікації: кві-2020
Видавництво: Видавництво УжНУ «Говерла».
Бібліографічний опис: Росул М.М. Перспективи застосування біоактивних компонентів морінги маслянистої// М.М.Росул, Я.І. Біцко// Сучасні аспекти збереження здоров’я людини: збірник праць ХІІІ Міжнародної міждисциплінарної наук.-практ. конф./За ред. проф. Т.М. Ганича. – Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2020. – С. 83-86.
Короткий огляд (реферат): The questions of the possibility of bitter melon using in the treatment and prevention of various diseases, in the production of foodstuffs and cooking are highlighted. The chemical composition of bitter melon, its nutritional value and properties, are characterized.
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/31396
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри терапії та сімейної медицини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
стаття 2.doc2.64 MBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.