Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/31456
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтецик, Марія Олегівна-
dc.contributor.authorКостенко, Світлана Борисівна-
dc.date.accessioned2020-11-09T19:07:20Z-
dc.date.available2020-11-09T19:07:20Z-
dc.date.issued2020-01-15-
dc.identifier.citationСтецик М.О. Парадонтопатогени: властивості та механізми вірулентності, їх роль у розвитку запальних захворювань тканин пародонта / М.О. Стецик, С.Б. Костенко // Topical issues of the development of modern science. Abstracts of the 5th International scientific and practical conference. (15-17 of January) Sofia, Bulgaria 2020. - Sofia, Bulgaria: Publishing House “ACCENT”, 2020. - P. 890-896uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/31456-
dc.descriptionпровідна роль у виникненні захворювань тканин пародонту належить мікроорганізмам, зокрема розвитку та прогресуванні хронічного генералізованого пародонтиту.uk
dc.description.abstractУ патогенезі захворювань тканин пародонта важливу роль відіграють мікроорганізми, так звані пародонтопатогени, наприклад, P. gingivalis, A. actinomycetemcomitans, T. Forsythia, P. Intermedia, яким притаманні ряд особливостей, що характеризують їх вірулентність. При виборі методик лікування пародонтиту потрібно враховувати властивості вірулентності та її механізми.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherPublishing House “ACCENT”uk
dc.subjectпародонтитuk
dc.subjectпародонтопатогениuk
dc.subjectфімбріїuk
dc.subjectвірулентністьuk
dc.subjectP. gingivalisuk
dc.subjectA. Actinomycetemcomitansuk
dc.titleПарадонтопатогени: властивості та механізми вірулентності, їх роль у розвитку запальних захворювань тканин пародонтаuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри ортопедичної стоматології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
topical-issues-of-the-development-of-modern-science_15-17.01.2020-сторінки-1-14,890-896.pdf5.04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.