Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/32424
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПопик, Мар'яна Михайлівна-
dc.contributor.authorПовідайчик, Оксана Степанівна-
dc.date.accessioned2021-01-15T14:55:59Z-
dc.date.available2021-01-15T14:55:59Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/32424-
dc.language.isoukuk
dc.titleМЕТОДОЛОГІЧНІ ПІДХОДИ ДО ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ У ВИЩІЙ ШКОЛІuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
217842-492927-1-SM.pdf323.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.