Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/32489
Title: Verb in Speech Communication: A Grammar Study of the Ukrainian Language for Medical Students
Other Titles: Дієслово в мовленнєвій комунікації: практичний курс української мови для іноземних студентів-медиків
Authors: Лях, Тетяна Олегівна
Issue Date: 2020
Publisher: Говерла
Citation: Liakh T. O. Verb in Speech Communication: A Grammar Study of the Ukrainian Language for Medical Students : study manual. – Ужгород : Говерла, 2020. – 212 с.
Лях Т.О. Дієслово в мовленнєвій комунікації : практичний курс української мови для іноземних студентів-медиків : навчальний посібник. – Ужгород : Говерла, 2020. – 212 с.
Abstract: Навчальний посібник містить граматичний матеріал, що розвиває уміння вживати дієслово та його форми в усному та писемному мовленні, вправи різних типів, тести для систематизації та контролю набутих знань, медичні тексти для читання із завданнями. Мета посібника – сформувати в іноземних студентів-медиків лексико-граматичні знання та вміння практично їх застосовувати, розвивати комунікативну компетентність у професійній сфері. Видання доповнюють словники українських дієслів, додатки з відомостями про інші частини мови, з якими функціонує дієслово, лексико-граматичні конструкції з дієсловом, словник найнеобхіднішої медичної лексики. Пропоноване видання призначене для іноземних студентів медичних спеціальностей, які вивчають українську мову, вдосконалюють комунікативну компетентність, зокрема у професійній сфері; для викладачів, котрі навчають дисципліні «Українська мова» («Українська мова як іноземна»).
Type: Text
Publication type: Навчальний посібник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/32489
ISBN: 978-617-7825-27-1
Appears in Collections:Методичні рекомендації кафедри громадського здоров'я та гуманітарних дисциплін



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.