Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/32610
Title: Система документів аналітичного обліку інвестиційної діяльності
Authors: Зелікман, Владислав Давидович
Сокольська, Рената Борисівна
Огородник, Валерія Олегівна
Keywords: інвестиційна діяльність, аналітичний облік, аналітична відомість, аналітичний звіт, об’єкт інвестиційної діяльності, показники ефективності
Issue Date: 2020
Publisher: ДВНЗ «УжНУ»
Citation: Науковий вісник УжНУ. Серія «Економіка»: зб. наук. пр. / Ужгород. нац. ун-т. – Ужгород — 2020. — № 2 (56). — С. 138-144.
Abstract: На основі виділення видів об’єктів інвестиційної діяльності (нематеріальні активи, основні засоби, інші необоротні активи, фінансові інвестиції, що обліковуються за методом участі в капіталі, та інші довгострокові фінансові інвестиції) та типів інвестиційних результатів (складові економічного ефекту, соціального ефекту, екологічного ефекту) сформована комплексна система аналітичних відомостей і звітів, яка має забезпечити підвищення якості здійснення аналітичного обліку інвестиційної діяльності в умовах вітчизняного підприємства з належним рівнем деталізації інформації та можливістю її агрегованого аналізу. Розроблена система документів аналітичного обліку має дозволити керівництву підприємства оцінити ефективність інвестиційної діяльності за окремими напрямами та визначити найбільш доцільні з них на майбутнє в умовах обмеження наявних ресурсів підприємства.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/32610
ISSN: 2409-6857
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фінансів і банківської справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Випуск 2(56) 18.01-138-144 (1).pdf378.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.