Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/32724
Title: Теоретична граматика сучасної англійської мови. Морфологія. Синтаксис
Authors: Голик, Сніжана Василівна
Keywords: теоретична граматика, синтаксис, морфологія
Issue Date: 2021
Citation: Голик С. В. Теоретична граматика сучасноії англійськоії мови. Морфологія. Синтаксис : мод. контр. роб. та підсумкові тест. завд.; навч.-метод. посібник для студ. факультету іноз. філ. / рец. : Л. В. Рогач, Н. В. Чендей. – Ужгород, 2021. – 88 c.
Abstract: Навчально-методичний посібник “ Модульні контрольні роботи та підсумкові тестові завдання. Теоретична граматика сучасної англійської мови. Морфологія. Синтаксис ” розроблено автором у вигляді збірника тестових завдань. У ході виконання запропонованих у посібнику завдань забезпечується формування розширеного знання про співвідношення явищ мови та мовлення, про мову як єдність взаємопов’язаних рівнів, про закономірності морфологічних та синтаксичних явищ в англійській мові. Робота над тестовими завданнями сприятиме формуванню навичок самостійної навчальної та науково-дослідницької роботи студентів. Матеріал збірника може використовуватись як для проведення підсумкового контролю, так і під час аудиторних занять, і для опрацювання питань, що виносяться на самостійну роботу.
Description: Завдання посібника – перевірка розуміння здобувачами вищої освіти програмового матеріалу в цілому, та за окремими розділами, закріплення знань, які вони здобули у лекційному курсі та на практичних заняттях з нормативної навчальної дисципліни «Теоретична граматика англійської мови». Матеріал посібника представлено 450 тестовими завданнями, які представляють ключові питання морфології та синтаксису сучасної англійської мови, та які поділено на 30 рівноцінних варіантів. Кожен варіант сприяє розвитку аналітичних навичок у студентів та розумінню найактуальніших проблем граматики
Рекомендовано до друку вченою радою Факультету іноземної філології як навчально-методичний посібник (протокол No 5 від 1 липня 2020 року)
Type: Text
Publication type: Навчально-методичний посібник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/32724
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри англійської філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник тестів з теорграматики.docx109.76 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.