Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/33789
Title: Туризм на природоохоронних територіях: методичні рекомендації до вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 242 «Туризм» ОС «Бакалавр»
Authors: Машіка, Ганна Василівна
Кампов, Надія Семенівна
Keywords: туристичне господарювання, туризм, методичні рекомендації, природоохоронні території
Issue Date: 2019
Publisher: Мукачево
Citation: Туризм на природоохоронних територіях: методичні рекомендації до вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 242 «Туризм» ОС «Бакалавр» / укладачі Г.В. Машіка, Н.С Кампов(1,7 авт.арк.) – Мукачево: МДУ, 2019. - 66с.
Abstract: Методичні рекомендації до вивчення дисципліни Туризм на природоохоронних територіях містять вихідні дані щодо вивчення тем курсу; контрольні і домашні завдання для підготовки до семінарських (практичних) занять та СРС студента; питання та завдання для самоконтролю і контролю досягнутих результатів навчання; розподіл вагових коефіцієнтів оцінювання навчальної дисципліни, список рекомендованих джерел.
Description: Туризм на природоохоронних територіях: методичні рекомендації до вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 242 «Туризм» ОС «Бакалавр» / укладачі Г.В. Машіка, Н.С Кампов(1,7 авт.арк.) – Мукачево: МДУ, 2019. - 66с.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/33789
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tourism_ in the_ Protected _Areas _Guidelines.pdf2.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.