Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/34879
Title: Основи психолого-педагогічної підготовки у вищій школі
Authors: Маляр, Любов Василівна
Староста, Володимир Іванович
Кухта, Марія Іванівна
Issue Date: 2019
Publisher: ДВНЗ «УжНУ»
Citation: Основи психолого-педагогічної підготовки у вищій школі: навч.-метод. посібник для практичних занять та самостійної роботи студентів / авт.-упор. : Л. В. Маляр, В. І. Староста, М. І. Кухта.; рец. : І. В. Козубовська. – Ужгород : ДВНЗ «УжНУ», 2019. – 84 с.
Abstract: Навчально-методичний посібник розроблений для практичних занять та самостійної роботи студентів у процесі психолого-педагогічної підготовки у вищій школі під час вивчення навчальних дисциплін «Основи психології та педагогіки», «Педагогіка». Структура посібника дає змогу викладачу у роботі зі студентами актуалізувати необхідні для розуміння теми наукові поняття і терміни, ознайомити їх з теоріями, концепціями, поглядами, викладеними в навчальній літературі та наукових джерелах, а також формувати практичні уміння і навички ефективного застосування психолого-педагогічної теорії в практичній професійній діяльності. Видання адресоване студентам освітнього ступеня «бакалавр», а також магістрам, викладачам закладів вищої освіти, вчителям.
Description: Рекомендовано до друку: вченою радою факультету суспільних наук ДВНЗ «Ужгородський національний університет» (протокол №2 від 26 вересня 2019 р.); методичною комісією факультету суспільних наук ДВНЗ «Ужгородський національний університет
Type: Text
Publication type: Навчально-методичний посібник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/34879
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри загальної педагогіки та педагогіки вищої школи



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.