Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/35982
Title: Державна політика і громадянське суспільство: чим важливі акценти взаємодії.
Authors: Токар, Маріан Юрійович
Keywords: громадські організації, держава і суспільство, публічна політика, громадянське суспільство, консенсус, взаємодія інституцій
Issue Date: 9-Jul-2020
Publisher: Ужгород: Поліграфцентр "Ліра", 2020
Citation: Токар М. Державна політика і громадянське суспільство: чим важливі акценти взаємодії. Українське Державотворення: Альманах. Вип. 3. Ужгород: Поліграфцентр «Ліра», 2020. С. 30 – 35.
Abstract: Доводиться, що сучасна державна політика виступає системою, яка змістовно наповнена сукупністю відповідних правил, дій та заходів, що залучає до державотворення всі можливі ресурси. Така система наділена різноманітними публічними елементами й компонентами, які хоч і є складовою системи державної політики, але можуть виступати й відносно автономними підсистемами із наявними в ній особливими структурними означеннями, функціональними цілями й іншими характерними особливостями. Як і держава загалом, всі інші структурні підсистеми державної політики так само мають властивість формувати щоразу нову, динамічно видозмінювану цілісність, що керується власними, але узгодженими в межах цілої системи правилами й виконує чітко визначену роль у своєму конструкті.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/35982
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри політології і державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ТокарМЮ_В_33.pdf4.45 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.