Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36004
Title: Cтажування/практика в органах державної влади та місцевого самоврядування: методичні рекомендації для студентів спеціальності 8.15010002 «Державна служба».
Authors: Токар, Маріан Юрійович
Остапець, Юрій Олександрович
Попадюк, Надія Іванівна
Петрецький, Віктор Васильович
Keywords: державна служба, стажування, практика, місцеве самоврядування, органи державної влади, публічне управління, публічно-управлінські відносини, навчально-методична серія "Кафедра", методичні рекомендації
Issue Date: 22-Aug-2014
Publisher: Ужгород: УжНУ, 2014.
Citation: Cтажування/практика в органах державної влади та самоврядування: методичні рекомендації для студентів спеціальності 8.15010002 «Державна служба» / Упорядники: Остапець Ю.О., Петрецький В.В., Попадюк Н.І., Токар М.Ю.; Навчально-методична серія «КАФЕДРА» / № 10; [Ужгород. нац. ун-т; Ф-т сусп. наук; Каф. політології і держ. управління]. – Ужгород, 2014. – 36 с.
Abstract: Видання містить методичні рекомендації та інформаційні матеріали щодо проходження стажування/практики в органах державної влади та місцевого самоврядування, структури звіту і вимог до його оформлення, розробки індивідуальної програми стажування/практики, оцінювання за його результатами випускників магістратури за спеціальністю «Державна служба». Рекомендовано для студентів магістратури, керівників практики, стажування, керівників навчально-виховного процесу вищих навчальних закладів України.
Description: Навчально-методична серія "Кафедра" кафедри політології і державного управління Ужгородського національного університету.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36004
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри політології і державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kaf10_Стажування.pdf583.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.