Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36013
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кіш, Галина Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-08-01T12:37:11Z | - |
dc.date.available | 2021-08-01T12:37:11Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Кіш Г.В. Сучасні туристичні тенденції в пост пандемічний період // Таврійський науковий вісник. Серія: Економіка, Випуск 7, 2021. C. 27-33 | uk |
dc.identifier.issn | 2708-0366 | - |
dc.identifier.issn | 2708-0374 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36013 | - |
dc.description.abstract | Статтю присвячено аналізу розвитку туристичної галузі під час глобальної пандемії COVID-19, що кардинально вплинула на всіх гравців туристичного ринку. Очевидним є те, що туристична галузь відчула значний негативний вплив. Проте, як і будь-який процес чи явище, пандемія може принести не лише негативні наслідки, а й стимулювати позитивні зрушення в різних сферах, що остаточно переведуть туристичну сферу на новий рівень розвитку. Зокрема, у статті йдеться про питання безпеки та гігієни, підтримку стало- го розвитку, а також використання новітніх інформаційних технологій у туристичній сфері. Украй важливим є відновлення туристичного сектору, при цьому із забезпеченням безпеки, справедливості й відсутності негативного впливу на клімат. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | туризм | uk |
dc.subject | туристична сфера | uk |
dc.subject | криза | uk |
dc.subject | пандемія | uk |
dc.subject | постпандемічний період | uk |
dc.title | Сучасні туристичні тенденції в пост пандемічний період | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ХГАУ-agro.ksauniv №7_2021.pdf | Вісник | 2.94 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.