Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36015
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кіш, Галина Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-08-01T12:52:54Z | - |
dc.date.available | 2021-08-01T12:52:54Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Кіш Г.В. Вплив пандемії covid-19 на туристичну сферу // Економічні студії, Випуск 2(32), 2021. С. 23-26 | uk |
dc.identifier.issn | 2311–9306 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36015 | - |
dc.description.abstract | Стаття присвячена аналізу розвитку туристичної галузі під час глобальної пандемії COVID-19, що кардинально вплинула на всіх гравців туристичного ринку. Очевидним є те, що туристична галузь відчула значний негативний вплив. Проте, як, і будь який процес чи явище, пандемія може принести не лише негативні наслідки, але і стимулювати позитивні зрушення в різних сферах, що остаточно переведуть туристичну сферу на новий рівень розвитку. Зокрема, в статті йде мова про питання безпеки та гігієни, підтримка сталого розвитку, а також, використання новітніх інформаційних технологій в туристичній сфері. Методологічною та інформаційною основою роботи є наукові праці, матеріали періодичних видань, офіційних сайтів та аналітичних оглядів IMF, UNWTO. У дослідженні використано методи аналізу, синтезу, порівняння, групування та узагальнення | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | туризм | uk |
dc.subject | туристична сфера | uk |
dc.subject | криза | uk |
dc.subject | пандемія | uk |
dc.subject | пост пандемічний період | uk |
dc.title | Вплив пандемії covid-19 на туристичну сферу | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Економічні студії №2(32)_2021.pdf | Журнал | 1.47 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.