Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36222
Title: Сучасні напрямки зарубіжної психології: методичні рекомендації щодо організації практичних занять студентів з нормативної навчальної дисципліни «Сучасні напрямки зарубіжної психології».
Authors: Синишина, Вікторія Михайлівна
Issue Date: 2018
Citation: Синишина В.М. Сучасні напрямки зарубіжної психології: методичні рекомендації щодо організації практичних занять студентів з нормативної навчальної дисципліни «Сучасні напрямки зарубіжної психології». Для студентів спеціальності 053-Психологія денної та заочної форми навчання. - Ужгород, 2018. - с.29.
Abstract: Методичні рекомендації містить матеріали методичного забезпечення практичних занять з дисципліни «Сучасні напрямки зарубіжної психології» для студентів спеціальності 053-Психологія денної та заочної форми навчання. У методичній розробці систематизовано теоретичні питання, винесені для вивчення на практичному занятті ; дискусійні та проблемні питання, тематика доповідей, повідомлень, що складає зміст самостійної роботи; систематизовано рекомендовану літературу до кожної теми. Методичні матеріали побудовані таким чином, щоб студенти у процесі підготовки до практичних занять, мали змогу поглибити, конкретизувати і систематизувати знання, набуті на лекціях.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36222
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри психології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.