Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36318
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кіш, Галина Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-07T14:12:50Z | - |
dc.date.available | 2021-09-07T14:12:50Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Ціноутворення в готельно-ресторанних закладах» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, галузі знань 24 Сфера обслуговування/ Укладач Г.В. Кіш. Ужгород, ДВНЗ «УжНУ», 2021. 35 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36318 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk |
dc.subject | туризм | uk |
dc.title | Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Ціноутворення в готельно-ресторанних закладах» | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Методичні рекомендації | uk |
Располагается в коллекциях: | Навчально-методичні видання кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
МР Ціноутв ГРС 5.pdf | 1.19 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.