Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36588
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Mokrisova, Viera | - |
dc.contributor.author | Hvizdova, Eva | - |
dc.contributor.author | Radvanska, Katarina | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-23T10:08:07Z | - |
dc.date.available | 2021-09-23T10:08:07Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Mokrisova, Viera Quality control system as an important management tool of catering establishment / Viera Mokrisova, Eva Hvizdova, Katarina Radvanska // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), В.І. Ярема , Н.Н.Пойда-Носик та інші. – Ужгород : Говерла, 2015. – Т.3, Вип.1 (45). – С. 123-127. – Рез.: англ. – Бібліогр.: с. 127 (9 назв) | uk |
dc.identifier.issn | 2409-6857 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36588 | - |
dc.description.abstract | The paper defines theoretical approaches to the control as a basic management function of the company. The aim of this paper is to show the importance of general inspection and control with emphasis on the application of the principles of hygiene when preparing food. Neglect and underestimation of control in these cases can lead to damage or threaten the health of customers. Food service must meet the requirements that ensure the health of customers. The frequent result of failure in complying with general hygiene requirements in catering establishments is the microbial contamination of food and the subsequent devaluation of dishes. | uk |
dc.language.iso | en | uk |
dc.publisher | Видавництво УжНУ "Говерла" | uk |
dc.relation.ispartofseries | Економіка; | - |
dc.subject | Control | uk |
dc.subject | control system HACCP (hazard analysis and critical control points) | uk |
dc.subject | catering | uk |
dc.subject | hygiene requirements | uk |
dc.title | Quality control system as an important management tool of catering establishment | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Располагается в коллекциях: | 2015 / Науковий вісник Ужгородського університету. Серія: Економіка. Випуск 1 (45) Том 3 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
QUALITY CONTROL SYSTEM AS AN IMPORTANT MANAGEMENT.pdf | 321.78 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.