Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36588
Назва: | Quality control system as an important management tool of catering establishment |
Автори: | Mokrisova, Viera Hvizdova, Eva Radvanska, Katarina |
Ключові слова: | Control, control system HACCP (hazard analysis and critical control points), catering, hygiene requirements |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Видавництво УжНУ "Говерла" |
Бібліографічний опис: | Mokrisova, Viera Quality control system as an important management tool of catering establishment / Viera Mokrisova, Eva Hvizdova, Katarina Radvanska // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Економіка / редкол.: В.П. Мікловда (гол. ред.), В.І. Ярема , Н.Н.Пойда-Носик та інші. – Ужгород : Говерла, 2015. – Т.3, Вип.1 (45). – С. 123-127. – Рез.: англ. – Бібліогр.: с. 127 (9 назв) |
Серія/номер: | Економіка; |
Короткий огляд (реферат): | The paper defines theoretical approaches to the control as a basic management function of the company. The aim of this paper is to show the importance of general inspection and control with emphasis on the application of the principles of hygiene when preparing food. Neglect and underestimation of control in these cases can lead to damage or threaten the health of customers. Food service must meet the requirements that ensure the health of customers. The frequent result of failure in complying with general hygiene requirements in catering establishments is the microbial contamination of food and the subsequent devaluation of dishes. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36588 |
ISSN: | 2409-6857 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Економіка. Випуск 1 (45) Том 3 - 2015 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
QUALITY CONTROL SYSTEM AS AN IMPORTANT MANAGEMENT.pdf | 321.78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.