Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36740
Title: Дискретна математика
Authors: Балога, Світлана Іванівна
Issue Date: 2021
Citation: Дискретна математика : навч. посіб. / уклад. : С. І. Балога; рец. : О. О. Погоріляк. – Ужгород : ПП «АУТДОР-ШАРК», 2021. – 124 с.
Abstract: У посібнику викладено теорію множин і відношень; елементи комбінаторного аналізу та теорію графів. Теоретичний матеріал, що викладено у посібнику, проілюстровано великою кількістю прикладів з детальними розв’язками і поясненнями, містить вправи для аудиторної і самостійної роботи для перевірки як теоретичного так і практичного рівня засвоєння матеріалу студентами. За змістом та обсягом посібник відповідає робочій програмі дисципліни «Дискретна математика» для студентів напряму підготовки 123 – «Комп’ютерна інженерія». Навчальний посібник буде корисним для студентів інших спеціальностей, які бажають вивчати методи дискретної математики для використання їх у природничих науках із залученням комп’ютерної техніки.
Description: Даний навчальний посібник розглянуто та схвалено на засіданні кафедри комп’ютерних систем та мереж, протокол № 11 від 20 травня 2021 року, методичної комісії інженерно-технічного факультету, протокол №4 від 24 травня 2021 року
Type: Learning Object
Publication type: Навчальний посібник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/36740
Appears in Collections:Наукові і методичні публікації кафедри комп'ютерних систем і мереж ІТФ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Навчальний посібник Дискретна математика .pdf2.77 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.