Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37142
Title: Вивчення рівня фізичного здоров’я юнаків низинних районів Закарпаття за метаболічним рівнем аеробного та анаеробного енергозабезпечення в залежності від компонентного складу тіла
Authors: Дуло, Олена Анатоліївна
Keywords: фізичне здоров’я, анаеробна продуктивність, юнаки, аеробна продуктивність, низинні райони
Issue Date: Dec-2018
Publisher: Science and Education a New Dimension. Natural and Technical Sciences.
Citation: Дуло О.А. Вивчення рівня фізичного здоров’я юнаків низинних районів Закарпаття за метаболічним рівнем аеробного та анаеробного енергозабезпечення в залежності від компонентного складу тіла / О.А. Дуло // Science and Education a New Dimension. – Natural and Technical sciences. – 2018. – VІ (22). – Issue 186. – Р. 35 – 38.
Abstract: Робота присвячена вивченню рівня фізичного здоров’я юнаків 17-21 року, які проживають у низинних районах Закарпаття. Встановлено, що рівень аеробної продуктивності, який відображає фізичне здоров’я, залежить від компонентного складу тіла. Найвищий рівень аеробної продуктивності за відноснoю величиною максимального споживання кисню виявлено у юнаків, які мають нормальну масу тіла з дуже високим відносним вмістом скелетних м’язів та нормальним відносним вмістом жиру, при нормальному рівні вісцерального жиру, і, як наслідок, рівень фізичного здоров’я перевищує “критичний рівень” за Г.Л. Апанасенком і відповідає “посередньому” за критеріями Я.П. Пярната.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37142
ISSN: p-ISSN 2308 e-ISSN 2308-1996
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри клінічних дисциплін

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
httpsdoi.org10.31174send-nt2018-186vi22-09.pdf317.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.