Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37186
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБаран, Б. А.-
dc.contributor.authorБерезюк, О. Я.-
dc.date.accessioned2021-11-03T14:18:04Z-
dc.date.available2021-11-03T14:18:04Z-
dc.date.issued2002-
dc.identifier.citationБаран Б. А. Дія штучних магнітних полів на біохімічні процеси / Б. А. Баран, О. Я. Березюк // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Хімія / редкол.: С.Ю. Чундак (гол. ред.), В.І. Гомонай, Є. Ю. Переш та ін. – Ужгород : УжНУ, 2002. – Вип. 8. – С.43-46. – Рез. англ.мовою. – Бібліогр.: с. 46 (12 назв)uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37186-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/18fAP6Wom800hFg2m_NEiI-gxc0hAhjsw/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractThe work deals with artificial magnetic fields on the course of biochemical reactions. It shows that under the influence of magnetic field the rate of fermentation hydrolysis of the starch slows down, and the rate of oxidation of analgesic and benzyl-penicillin by iodine increases. Moreover the dependence of oxidation rate change of sodium thiosulphate by iodine from the frequency of electromagnetic field has been studied.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВид-во “УжНУ”uk
dc.relation.ispartofseriesХімія;-
dc.titleДія штучних магнітних полів на біохімічні процесиuk
dc.title.alternativeThe action of artificial magnetic fields on biochemical processesuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:Науковий вісник УжНУ Серія Хімія Випуск 8 2002

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титулка Хімія. Вип. 8 - 2002.pdf334.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.