Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37186
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Баран, Б. А. | - |
dc.contributor.author | Березюк, О. Я. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-03T14:18:04Z | - |
dc.date.available | 2021-11-03T14:18:04Z | - |
dc.date.issued | 2002 | - |
dc.identifier.citation | Баран Б. А. Дія штучних магнітних полів на біохімічні процеси / Б. А. Баран, О. Я. Березюк // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Хімія / редкол.: С.Ю. Чундак (гол. ред.), В.І. Гомонай, Є. Ю. Переш та ін. – Ужгород : УжНУ, 2002. – Вип. 8. – С.43-46. – Рез. англ.мовою. – Бібліогр.: с. 46 (12 назв) | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37186 | - |
dc.description | https://drive.google.com/file/d/18fAP6Wom800hFg2m_NEiI-gxc0hAhjsw/view?usp=sharing | uk |
dc.description.abstract | The work deals with artificial magnetic fields on the course of biochemical reactions. It shows that under the influence of magnetic field the rate of fermentation hydrolysis of the starch slows down, and the rate of oxidation of analgesic and benzyl-penicillin by iodine increases. Moreover the dependence of oxidation rate change of sodium thiosulphate by iodine from the frequency of electromagnetic field has been studied. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Вид-во “УжНУ” | uk |
dc.relation.ispartofseries | Хімія; | - |
dc.title | Дія штучних магнітних полів на біохімічні процеси | uk |
dc.title.alternative | The action of artificial magnetic fields on biochemical processes | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія Хімія Випуск 8 2002 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Титулка Хімія. Вип. 8 - 2002.pdf | 334.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.