Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37186
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Баран, Б. А. | - |
dc.contributor.author | Березюк, О. Я. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-03T14:18:04Z | - |
dc.date.available | 2021-11-03T14:18:04Z | - |
dc.date.issued | 2002 | - |
dc.identifier.citation | Баран Б. А. Дія штучних магнітних полів на біохімічні процеси / Б. А. Баран, О. Я. Березюк // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Хімія / редкол.: С.Ю. Чундак (гол. ред.), В.І. Гомонай, Є. Ю. Переш та ін. – Ужгород : УжНУ, 2002. – Вип. 8. – С.43-46. – Рез. англ.мовою. – Бібліогр.: с. 46 (12 назв) | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37186 | - |
dc.description | https://drive.google.com/file/d/18fAP6Wom800hFg2m_NEiI-gxc0hAhjsw/view?usp=sharing | uk |
dc.description.abstract | The work deals with artificial magnetic fields on the course of biochemical reactions. It shows that under the influence of magnetic field the rate of fermentation hydrolysis of the starch slows down, and the rate of oxidation of analgesic and benzyl-penicillin by iodine increases. Moreover the dependence of oxidation rate change of sodium thiosulphate by iodine from the frequency of electromagnetic field has been studied. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Вид-во “УжНУ” | uk |
dc.relation.ispartofseries | Хімія; | - |
dc.title | Дія штучних магнітних полів на біохімічні процеси | uk |
dc.title.alternative | The action of artificial magnetic fields on biochemical processes | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія Хімія Випуск 8 2002 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титулка Хімія. Вип. 8 - 2002.pdf | 334.58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.