Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37186
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБаран, Б. А.-
dc.contributor.authorБерезюк, О. Я.-
dc.date.accessioned2021-11-03T14:18:04Z-
dc.date.available2021-11-03T14:18:04Z-
dc.date.issued2002-
dc.identifier.citationБаран Б. А. Дія штучних магнітних полів на біохімічні процеси / Б. А. Баран, О. Я. Березюк // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Хімія / редкол.: С.Ю. Чундак (гол. ред.), В.І. Гомонай, Є. Ю. Переш та ін. – Ужгород : УжНУ, 2002. – Вип. 8. – С.43-46. – Рез. англ.мовою. – Бібліогр.: с. 46 (12 назв)uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37186-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/18fAP6Wom800hFg2m_NEiI-gxc0hAhjsw/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractThe work deals with artificial magnetic fields on the course of biochemical reactions. It shows that under the influence of magnetic field the rate of fermentation hydrolysis of the starch slows down, and the rate of oxidation of analgesic and benzyl-penicillin by iodine increases. Moreover the dependence of oxidation rate change of sodium thiosulphate by iodine from the frequency of electromagnetic field has been studied.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВид-во “УжНУ”uk
dc.relation.ispartofseriesХімія;-
dc.titleДія штучних магнітних полів на біохімічні процесиuk
dc.title.alternativeThe action of artificial magnetic fields on biochemical processesuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія Хімія Випуск 8 2002

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титулка Хімія. Вип. 8 - 2002.pdf334.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.