Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37218
Title: Публічне адміністрування в управлінській діяльності громади
Authors: Токар, Маріан Юрійович
Червеняк, Кристина Тарасівна
Keywords: публічне адміністрування, держава і суспільство, управлінська діяльність, управління громадою, територіальна громада, публічно-управлінські відносини
Issue Date: 2021
Publisher: ТОВ "РІК-У"
Citation: Токар М. Ю. Публічне адміністрування в управлінській діяльності громади / М. Ю. Токар, К. Т. Червеняк // Україна і Центральна Європа: історія, політика, культура : матеріали VI міжнародної науково-практичної конференції «Формат розвитку відносин України та країн Центральної Європи у контексті впливу гібридної війни, виборчих процесів, прав національних меншин та пандемії Covid–19» / оргкомітет : Ю. Остапець, І. Савченко, В. Гиря та ін.; відп. за випуск : В. І. Гиря., М. М. Вегеш. – Ужгород : ТОВ "РІК-У", 2021. – С. 287-289.
Abstract: Наголошено, що система публічного адміністрування в сфері управлінської діяльності в межах територіальних громад має ґрунтуватися на соціально орієнтованих принципах і спрямовуватися для досягнення публічних та приватних інтересів, соціальних благ громадян. Підкреслено, що враховуючи значну кількість нових управлінських кадрів у громадах та відсутність у них професійного досвіду, системність та організаційна відповідальність перед громадою мають стимулювати їх на вирішення проблем територіальної життєдіяльності виключно на засадах публічного адміністрування.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37218
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри політології і державного управління
Україна і Центральна Європа: історія, політика, культура

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Токар М., Червеняк К. Стаття конференції-21.pdf1.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.