Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37258
Title: English for medical purposes : structure and main systems of the human body (learning materials and active vocabulary)
Other Titles: Англійська мова для медичних цілей : будова та основні системи людського тіла (навчальні матеріали та активна лексика)
Authors: Вайнагій, Тетяна Миколаївна
Issue Date: Aug-2020
Publisher: “Ліра”
Citation: English for medical purposes : structure and main systems of the human body (learning materials and active vocabulary) : learner's guide / укл. : Т. Вайнагій; рец. : І. О. Сімкова, Т. О. Лях, Д. І. Смужаниця. – Uzhhorod : Ліра, 2020. – 154 с.
Abstract: Навчальний посібник “Англійська мова для медичних цілей: Будова та основні системи людського тіла (навчальні матеріали та активна лексика)” містить ряд тем професійного характеру. Кожна тема умовно складається з трьох блоків: ввідного блоку, представленого активною лексикою у вигляді словника найуживаніших фахових термінів; основних навчальних матеріалів, що складаються із текстів на професійну тематику та широкого спектру вправ, які супроводжуються професійно- орієнтованими аудіо- та відеоматеріалами; заключного блоку, що має на меті узагальнення і закріплення вивченого матеріалу. Пропоноване видання рекомендовано для іноземних студентів медичних спеціальностей ЗВО, які здобувають освіту англійською мовою. Посібник призначений як для аудиторної роботи, так і для самостійного опрацювання та самоконтролю.
Type: Text
Publication type: Навчальний посібник
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37258
ISBN: 978-617-596-308-1
Appears in Collections:Методичні рекомендації кафедри громадського здоров'я та гуманітарних дисциплін



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.