Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37303
Title: Робоча програма переддипломної "дослідницької" практики
Authors: Габчак, Наталія Францівна
Машіка, Ганна Василівна
Keywords: Туризм.
Issue Date: 2021
Publisher: ДВНЗ "УжНУ"
Citation: Робоча програма Переддипломної «дослідницької» практики для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 242 «Туризм» освітньої програми магістр зі спеціальності «Туризм» / уклад.: Н.Ф. Габчак, Г.В. Машіка.- Ужгород: ДВНЗ «Ужгор. нац. ун-т», 2021 р.
Abstract: Головний зміст переддипломної (дослідницької) практики полягає у залученні здобувачів до самостійної дослідної роботи, ознайомленні з методикою проведення науково-дослідної роботи в академічних та спеціалізованих інститутах, практикою підприємництва, питаннями реалізації теоретичних та наукових розробок в сфері їх професійної діяльності.
Description: Метою переддипломної (дослідницької) практики є закріплення та поглиблення знань здобувачів, здобутих у процесі теоретичного навчання; сприяння розвитку навичок вирішення прикладних завдань; підготовка до самостійної, науково-дослідної діяльності; оволодіння методами наукового дослідження і необхідними професійними компетенціями; збір, аналіз та узагальнення пошукового матеріалу, розробка оригінальних наукових пропозицій та ідей для підготовки роботи; придбання навичок аналізу своєї праці, формування потреби в постійній самоосвіті тощо.
Type: Text
Publication type: Робоча програма
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37303
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ПЕРЕД (дослід) практика, Габчак Н.Ф..docx70.55 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.