Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37336
Назва: | Професійна компетентність майбутніх фахівців з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, її структура |
Автори: | Стеблюк, Світлана Василівна |
Ключові слова: | професійна компетентність, підприємницька компетентність, економічна компетентність, загальнокультурна компетентність, компоненти |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Стеблюк С. В. Професійна компетентність майбутніх фахівців з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, її структура / С. В. Стеблюк // Науковий вісник Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського. Педагогічні науки. - 2019. - № 3. - С. 238-243 |
Короткий огляд (реферат): | У статті розкривається сутність поняття «професійна компетентність» на основі аналізу досліджень учених. Сформульовано власне бачення змісту дефініції «професійна компетентність майбутніх фахівців з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності». Установлено, що у структуру професійної компетентності здобувачів освіти відносять особистісно-індивідуальну, предметно-практичну, інформаційну, управлінську, аналітичну, економічну, науково-дослідницьку. Виокремлено складові професійної компетентності майбутніх фахівців з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності: підприємницька, економічна, загальнокультурна. Визначено компоненти формування професійної компетентності майбутніх фахівців означеної спеціальності. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37336 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри фізичної терапії, реабілітації, спеціальної та інклюзивної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ПРОФЕСІЙНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ.pdf | 206.55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.