Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37341
Title: Формування професійної компетентності майбутніх фахівців з підприємництва, торгівлі та біржової дяльності: морально-етична складова
Authors: Стеблюк, Світлана Василівна
Keywords: етика, методи наукового дослідження, мораль, морально-етичні якості майбутніх фахівців з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, ступенева освіта
Issue Date: 2019
Citation: Стеблюк С. Формування професійної компетентності майбутніх фахівців з підприємництва, торгівлі та біржової дяльності: морально-етична складова / С. Стеблюк // Неперервна професійна освіта: теорія і практика. - 2019. - Вип. 2. - С. 46-51.
Abstract: У статті закцентовано увагу на одній із важливих проблем становлення майбутнього фахівця з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності – наявність сформованих морально-етичних якостей. З’ясовано зміст ключового поняття «морально-етичні якості» та подано власне формулювання дефініції з проблеми дослідження. Проаналізовано окремі наукові розвідки з означеного питання. Науковцями вказується на важливість формування морально-етичних цінностей для майбутньої професійної діяльності. З’ясовано зміст навчальних планів й робочих програми з фахових дисциплін, комплексних планів виховної роботи, напрями гурткової діяльності; дібрано методику наукового дослідження проблеми. Виокремлено дві методики: діагностика спрямованості особистості (Б. Басс), опитувальник методики «Шкала емоційного відгуку» (А. Меграбяна і Н. Епштейна). З’ясовано окремі шляхи формування морально-етичних якостей у студентської молоді: народна педагогіка, позааудиторна робота, бізнес-турніри.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37341
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фізичної реабілітації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ.pdf149.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.