Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37487
Title: ВПЛИВ ХРОНІЧНИХ ЗАПАЛЬНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ ТКАНИН ПАРОДОНТАЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ НА ЯКІСТЬ ЖИТТЯ ПАЦІЄНТА
Authors: Стецик, Марія Олегівна
Keywords: пародонтит, опитувальник, якість життя, стоматологічний статус
Issue Date: 12-Apr-2021
Citation: Стецик М.О. ВПЛИВ ХРОНІЧНИХ ЗАПАЛЬНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ ТКАНИН ПАРОДОНТАЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ НА ЯКІСТЬ ЖИТТЯ ПАЦІЄНТА /М.О. Стецик// XXV міжнародний медичний конгрес студентів і молодих вчених (12-14 квітня 2021, м. Тернопіль). – Тернопіль, Україна, 2021. – C. 92-93
Abstract: Важливе значення проведення даних опитувань відображене в можливості оцінити потребу в лікуванні, базуючись на суб’єктивних показниках пацієнта, що є надзвичайно важливим на етапі планування та надання стоматологічних послуг населенню. Показники якості життя пацієнта прямопропорційно змінюються в залежності від його фізичного та стоматологічного стану, саме тому під час лікування допускається внесення коректив первинного опитувальника.
Description: Важливе значення проведення даних опитувань відображене в можливості оцінити потребу в лікуванні, базуючись на суб’єктивних показниках пацієнта, що є надзвичайно важливим на етапі планування та надання стоматологічних послуг населенню. Показники якості життя пацієнта прямопропорційно змінюються в залежності від його фізичного та стоматологічного стану, саме тому під час лікування допускається внесення коректив первинного опитувальника.
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37487
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри ортопедичної стоматології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези Тернопіль-2021.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.