Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37576
Title: Методичні матеріали для організаціі практичної та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням) (англійська)»
Authors: Данилюк, Вікторія Олегівна
Issue Date: 2021
Publisher: Львів
Citation: Методичні матеріали для організаціі практичної та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням) (англійська)» (для здобувачів першого бакалаврського рівня вищої освіти спеціальністей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання). Львів: , 2021. 56с.
Abstract: Методичні матеріали для організаціі практичної та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням) (англійська)» призначені для формування навичок читання і розуміння автентичних текстів професійної готельно – ресторанної сфери, формування навичок професійної комунікації в письмовій та усній формах, розширення словникового запасу з тематики, що вивчається. Тексти супроводжуються великою кількістю лексичних, словотворчих вправ, які направлені на аналіз текстів, перевірку розуміння інформації, формування комунікативних навиків та розраховані як на роботу в аудиторіях, так і на самостійне поза аудиторне вивчення. Методичні матеріали для організаціі практичної та самостійної роботи здобувачів першого бакалаврського рівня вищої освіти з навчальної дисципліни «Іноземна мова (за проф. спрямуванням)» (англ.) можуть бути використані викладачами англійської мови для здобувачів напряму підготовки «Готельно – ресторанна сфера», а також для самостійної роботи над підвищенням мовної та мовленнєвої компетенцій згідно сучасних умов.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37576
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри міжнародних комунікацій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ.pdf569.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.