Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37779
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗима, С. В.-
dc.contributor.authorСавринський, Л. І.-
dc.contributor.authorЩербакан, О. М.-
dc.date.accessioned2021-11-16T18:13:18Z-
dc.date.available2021-11-16T18:13:18Z-
dc.date.issued2001-
dc.identifier.citationЗима, С. В. Пробопідготовка майонезів торгової марки "Торчин-продукт" для хроматографічного визначення кадмію, кобальту, купруму, меркурію, ніколу, плюмбуму і цинку / С. В. Зима, Л. І. Савринський, О. М. Щербакан // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Хімія / редкол.: С.Ю. Чундак (гол. ред.), В.І. Гомонай, Н.П. Голуб та ін. – Ужгород : Поличка "Карпатського краю", 2001. – Вип. 6. – С.213-217. – Рез.англ.мовою. – Бібліогр.: с.217 (21 назва)uk
dc.identifier.issn0869-0782-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37779-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1t98QIYGu2DXsSxBliWGOgMsZwOguxsY0/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractRP HPLC is offered to use for simultaneous determination of a Cobalt, Copper, Mercury, Nickel, Lead and Zinc in food-stuff. Influencing of ultrasonic action on mineralization of mayonnaises of «Torchyn- product» trade mark is investigated. The optimal conditions of sample preparation stage of different types of mayonnaises are selected. Ultrasonic action has decreased the total tame of sample preparation stage of this commodity at 40-50 times. It has allowed to use a HPLC method for the multi-element analysis effectively.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПоличка "Карпатського краю"uk
dc.relation.ispartofseriesХімія;-
dc.titleПробопідготовка майонезів торгової марки "Торчин-продукт" для хроматографічного визначення кадмію, кобальту, купруму, меркурію, ніколу, плюмбуму і цинкуuk
dc.title.alternativeSample preparation stage of mayonnaises of «Torchyn-product» trade mark for chromatography determination of Cobalt, Copper, Cadmium, Mercury, Nickel, Lead and Zincuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:2001 / Науковий вісник УжНУ. Серія: Хімія. Випуск 6

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титулка _Хімія Вип.6 (2001).pdf351.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.