Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37791
Title: ВІТРОВА ЕНЕРГЕТИКИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ: ПОТЕНЦІАЛ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ОСВОЄННЯ
Other Titles: WIND ENERGY OF THE TRANSCARPATHIAN REGION: POTENTIAL, PROBLEMS AND PROSPECTS OF DEVELOPMENT
Authors: Поп, Степан Степанович
Шароді, Ірина Степанівна
Keywords: Відновлювані джерела енергії, вітрова енергетика України, вітроенергетика Закарпаття, відновлювана енергетика Закарпаття, зелена енергетика.
Issue Date: 2021
Publisher: Матеріали Х Міжн..наук.-практич. конф. «Нові технології в геодезії, землевпорядкуванні та природокористуванні» Мукачево-Ужгород, 28-30 жовтня 201-21 р.
Citation: Поп С.С,, Шароді І.С., ВІТРОВА ЕНЕРГЕТИКИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ: ПОТЕНЦІАЛ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ОСВОЄННЯ, Матеріали Х Міжн..наук.-практич. конф. «Нові технології в геодезії, землевпорядкуванні та природокористуванні» Мукачево-Ужгород, 28-30 жовтня 201-21 р..
Abstract: З’ясовано потенціал, проблеми та перспективи розвитку вітрової енергетики на території Закарпатської області. Проаналізовано основні джерела впливу на довкілля планованої діяльності щодо будівництва ВЕС «Воловець» встановленою потужністю 120 МВт на території Воловецького та Свалявського районів поза межами населених пунктів. Науково обгрунтовано, що значного впливу на довкілля в результаті будівництва та подальшої експлуатації даної ВЕС на має, а короткочасний вплив в межах будівельних та природоохоронних норм відбуватиметься тільки під час будівництва опор для вітрогенераторів, площадок і споруд для трансформаторних підстанцій, під’їзних доріг та прокладки підземних кабелів і інших комунікацій.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/37791
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри фізичної географії та раціонального природокористування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Поп С.С., Шароді І.С. Нові техн.... Мукачево 2021.docx792.8 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.