Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38174
Title: Використання інструментів веб-технологій як основа розширення бібліотечних онлайн-послуг у формуванні сучасного іміджу бібліотеки
Authors: Медведь, Марія Миколаївна
Воробець, Вікторія Вікторівна
Мельник, Лариса Олександрівна
Issue Date: 2019
Publisher: Видавництво Олександри Гаркуші
Citation: Використання інструментів веб-технологій як основа розширення бібліотечних онлайн-послуг у формуванні сучасного іміджу бібліотеки : матеріали наук.-практ. інтернет-конференції (Ужгород, 18–25 червня 2019 р.) / редкол. : М. М. Медведь, В. В. Воробець, Л. О. Мельник та ін. ; ДВНЗ “Ужгор. нац. ун-т”, Наук. б-ка. – Ужгород : Вид-во Олександри Гаркуші, 2019. – 204 с. ; іл.
Abstract: Збірник містить матеріали науково-практичної інтернет-конференції “Ви- користання інструментів веб-технологій як основа розширення бібліотечних он-лайн послуг у формуванні сучасного іміджу бібліотеки”, у який увійшли праці бібліотечних фахівців, викладачів бібліотечної справи та вищої школи, магістрів; представлено результати практичного досвіду та наукових досліджень, визначено шляхи вирішення певних проблем, висвітлено діяльність бібліотеки як особливого середовища, що сприяє інтелектуальному та культурному розвитку особистості. Особливий акцент звернено на можливості сайту бібліотеки, впро- вадження онлайн-послуг, університетський репозитарій, значення відкритого доступу до електронного каталогу у бібліотеках.
Type: Text
Publication type: Стаття
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/38174
ISBN: 978-617-531-209-4
Appears in Collections:Бібліотечна справа
Видання наукової бібліотеки
І науково-практична інтернет-конференція «Використання інструментів веб-технологій як основа розширення бібліотечних он-лайн послуг у формуванні сучасного іміджу бібліотеки»



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.